İspanya Vizesi | Vize Danışmanlık Merkezi

İspanya Vizesi

İspanya vize işlemleri Vize Danışmanlık Merkezi tarafından özenle ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır.

İspanya vizesi için başvuru yapabilmeniz için en az 1 yıllık geçerli bir pasaportunuzun olmasını öneriyoruz. Vize başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken ufak ama çok önemli detaylar vardır. Bazen küçük bir detay başvurunuzu tekrardan yapmanıza ve bütün ücretleri yeni baştan tekrardan ödemenize ve vakit kaybetmenize neden olabilir. Ayrıca pasaportunuza Red almanız bir sonraki vize başvurularında sizi olumsuz etkileyebilir. İspanya Konsolosluğu’na gerekli olan evrakların doğru eksiksiz ve tam olarak verilmesi çok önemlidir. Vize Danışmanlık Merkezi 10 yıllık vize tecrübesi on yılda on binden fazla mutlu müşterisi ve uzman kadrosu ile siz değerli misafirlerimizin vize dosyasını eksiksiz ve hatasız olarak güvenli bir şekilde yapmaktadır.
İspanya Vizesi için. BLS kurumundan randevu alınması ve parmak izi verilmesi gerekmektedir bu kurum vize almak isteyenler ile İspanya Konsolosluğu arasında koordinasyonu sağlayan yetkilendirilmiş bir kurumdur. Vize Danışmanlık Merkezi randevu alınmasından parmak izine ve dosyanızın eksiksiz bir biçimde teslimine kadar sizin yanınızdadır.

İspanya Turist Vizesi

Kısa Süreli Vize (C): 20 güne kadar olan turistik ve 90 güne kadar olan aile-akraba-arkadaş ziyaretleri, yine aynı süre zarfında gerçekleştireceğiniz kurs, staj, eğitim amaçlı başvurular, iş ziyaretleri, fuar ve konferans etkinlikleri gibi amaçlarla İspanya’ ya giriş yapmak istediğinizde standart kısa süreli vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Vize Danışmanlık Merkezi uzman kadrosuyla vizenizi sorunsuz almak için her zaman yanınızda.

İspanya Öğrenci Vizesi

Ulusal Vize (D): 90 günden daha fazla süre ile İspanya’ da yaşamak isteyenler için gerekli olan vize tipidir. Uzun süreli eğitim, iş, aile birleşimi vs Uzun süreli kalacaklar için verilen bir vize türüdür. Vize Danışmanlık Merkezi uzman kadrosuyla vizenizi sorunsuz almak için her zaman yanınızda.

İspanya Ticari Vize

Kısa Süreli Vize (C): 20 güne kadar olan turistik ve 90 güne kadar iş ziyaretleri, fuar ve konferans etkinlikleri, iş görüşmeleri gibi amaçlarla İspanya’ ya giriş yapmak istediğinizde standart kısa süreli vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Vize Danışmanlık Merkezi uzman kadrosuyla vizenizi sorunsuz almak için her zaman yanınızda.

Vizem ne kadar Sürede Çıkar

90 güne kadar olan turistik ve ziyaret vizesi başvurularınız genellikle ortalama 1hafta ile 2 hafta içerisinde sonuçlandırılabilir. Konsoloslukların yaşadığı yoğunluğa göre bazen bu süreler daha uzunda olabilir daha kısada olabilir.

Nasıl Yardımcı olabiliriz

Sizin yapmanız gereken tek şey sizden istenilen evrakları tarafımıza ulaştırmak. Üstelik yol ücreti, kargo masrafı ve diğer sürpriz ücretler yok. Biz sizin adınıza tüm işlemlerinizi takip ediyoruz. Sizin için tüm, otel, uçak, seyahat sağlık sigortası işlemlerini biz gerçekleştiriyoruz. Parmak izi, randevu almak, sıra beklemek gibi zamanınızı alan tüm detaylarla biz ilgileniyoruz. Vize Danışmanlık Merkezi olarak dosyanızı eksiksiz, hatasız tam bir şekilde konsolosluklara veriyoruz. Türkiye‘nin neresinde olursanız olun pasaportunuzu güvenli bir şeklide vizenizle birlikte istediğiniz adrese teslim ediyoruz. Detaylı bilgi için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz
Bu Sizin Yol Hikâyeniz…

Vize Evrak Listesi 2019

"Üstün Müşteri Deneyimi"

Kurumsal ve bireysel müşterilerimizin bürokratik engellere takılmadan, saatlerce konsolosluk kuyruğunda bekleyip gereksiz zaman kayıplarına uğramadan sorunsuz ve zamanında vize alabilmeleri için gerekli işlemleri yerine getirerek resmi mercilere ve konsolosluklara sunmak ve sonuç odaklı çalışmaktır.